PavoZorg

PavoZorg Tienray

Wonen in het voormalige missieklooster Sint Joseph

Bourgondisch Limburg, dierbaar oord

In het voormalige missieklooster Sint Joseph aan de doorgaande weg in Tienray biedt PavoZorg een hartverwarmend thuis voor haar bewoners. Het sfeervolle pand met een rijke historie in bedevaartsplaats Klein Lourdes herbergt nu een gelukkige plek in de bekende omgeving waar u, als toekomstige bewoner, mooie nieuwe herinneringen kunt maken.
0
appartementen

permanent wonen

24-uurs zorg

Leuke activiteiten

onze bewoners
5/5

Thuis, maar dan samen met veel leeftijdsgenoten. Maar wel met je eigen privé. Ik sta weer midden in het leven!

Ouderentehuis in Tienray
Ronald Jansen

Geborgenheid in een open en hartelijke sfeer

Onze gastvrije PavoZorg locatie biedt 36 unieke appartementen waaronder één speciaal voor een echtpaar. Uw appartement mag u naar eigen wens met uw dierbare spullen inrichten. De ervaring leert dat bewoners het bij ons zo naar de zin krijgen, dat men vanwege de gezelligheid en aanspraak voornamelijk in een van de comfortabele huiskamers/recreatieruimten te vinden is. In noodgevallen is er voor familie een gastenkamer beschikbaar. Buiten beschikken we over een riant schaduw- en zonneterras, een (bezoekers)lift en een ruime parking voor de deur.

Samenwonen

Professionele zorg in een vriendelijke woonomgeving is wat u zoekt. U vindt het bij PavoZorg. Bij ons huurt u een eigen appartement inclusief maaltijden en service. Uw vertrouwde levensstijl kunt u zoveel mogelijk voortzetten. U bepaalt uw eigen bezigheden, waarbij deelname aan activiteiten positief wordt gestimuleerd. De zorg wordt vergoed op basis van een geldige Wlz-indicatie. Samen met u en/of uw familie stellen we een zorgplan op waarin uw dagelijkse behoeften alle aandacht krijgen. Ook een tijdelijk verblijf na bijvoorbeeld een operatie, bij ziekte of voor palliatieve zorg is mogelijk op basis van een Wlz-indicatie.

Sjors van Gelder

Cliëntadviseur

Ik ben het eerste contact als u vrijblijvend meer informatie wilt ontvangen over deze locatie.

Esther Wijnen

Regiomanager

Als locatiemanager draag ik persoonlijk bij aan uw leefplezier. Mijn team en ik zorgen dat u zich hartverwarmend thuis kan voelen bij ons!

Wilt u graag komen bezichtigen?

Kom een kijkje bij ons nemen als u belangstelling heeft voor een huiselijke plek waar u omringd bent door huisgenoten en hartelijke hulp. We zien u graag! Maak een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding in een van onze locaties.

Sjors van Gelder - PavoZorg
Sjors van Gelder

Onze cliëntadviseur Sjors van Gelder is (maandag t/m donderdag) bereikbaar via: 06 2196 1104. Of stuur een e-mail naar s.vangelder@pavozorg.nl

HARTVERWARMEND THUISVOELEN

© PavoZorg BV Alle rechten voorbehouden
Kloosterstraat 10  |  5865 AA Tienray  |  06 2802 1894  |  info@pavozorg.nl