PavoZorg

PavoZorg Tegelen

Wonen in het voormalige klooster van de Zusters van de Goddelijke Voorzienigheid

Bourgondisch Limburg, dierbaar oord

In het voormalige klooster van de Zusters van de Goddelijke Voorzienigheid biedt PavoZorg een hartverwarmend thuis voor haar bewoners. Het sfeervolle monumentale pand met een besloten wandel- en pluktuin ligt op loopafstand van openbaar vervoer, het koopcentrum en dichtbij uitvalswegen. Kom ook wonen op een vriendelijke plek in de bekende omgeving waar u, als toekomstige bewoner, mooie nieuwe herinneringen kunt maken.
appartementen
24

permanent wonen

24-uurs zorg

Leuke activiteiten

onze bewoners
5/5

Thuis, maar dan samen met veel leeftijdsgenoten. Maar wel met je eigen privé.

Geborgenheid in een open en hartelijke sfeer

Onze gastvrije PavoZorg locatie biedt 24 verschillende zit-slaapkamers. Voor echtparen voorzien we in een dubbelkamer. Uw kamer mag u naar eigen wens met uw dierbare spullen inrichten. De ervaring leert dat bewoners het bij ons zo naar de zin krijgen, dat men vanwege de gezelligheid en aanspraak voornamelijk in de gezamenlijke huiskamer te vinden is. Bij mooi weer vertoeven onze bewoners graag in de fraai aangelegde kloostertuin met schaduw- en zonneterrassen en een jeu de boulesbaan. In noodgevallen is er voor familie een eenpersoons gastenkamertje beschikbaar. Er is vrij parkeren rondom het gebouw gelegen een rustige woonwijk.

Samenwonen

Professionele zorg in een vriendelijke woonomgeving is wat u zoekt. U vindt het bij PavoZorg. Bij ons huurt u een eigen kamer inclusief maaltijden en service. Uw vertrouwde levensstijl kunt u zoveel mogelijk voortzetten. U bepaalt uw eigen bezigheden, waarbij deelname aan activiteiten positief wordt gestimuleerd. De zorg wordt vergoed op basis van een geldige Wlz-indicatie. Samen met u en/of uw familie stellen we een zorgplan op waarin uw dagelijkse behoeften alle aandacht krijgen. Ook een tijdelijk verblijf na bijvoorbeeld een operatie, bij ziekte of voor palliatieve zorg is mogelijk op basis van een Wlz-indicatie.

Petra van Haren

Locatiemanager
Als locatiemanager draag ik persoonlijk bij aan uw leefplezier. Mijn team en ik zorgen dat u zich hartverwarmend thuis voelt bij ons! Ik ben het eerste contact als u vrijblijvend meer informatie wilt ontvangen over deze locatie.

Wilt u graag komen bezichtigen?

Kom een kijkje bij ons nemen als u belangstelling heeft voor een huiselijke plek waar u omringd bent door huisgenoten en hartelijke hulp. We zien u graag! Maak een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding op onze locatie.

Petra van Haren

Neem contact met mij voor een rondleiding of specifieke vragen.

Bereikbaar Ma t/m Do van 09:00 – 17:00

Telefoon: 0634320601  Email:[email protected]